Zonnepanelen van Devolt

Vul je gegevens in en wij checken je dak
1.
Oke ✓
druk op Enter ↵
2.
Oke ✓
druk op Enter ↵
3.
Oke ✓
druk op  Enter ↵
Vertel ons meer over jezelf!
4.
Oke ✓
druk op Enter ↵
5.
Oke ✓
druk op Enter ↵
6.
Oke ✓
druk op Enter ↵
7.
Oke ✓
druk op Enter ↵

Om je het beste plan te kunnen bieden, nemen we ook telefonisch contact met je op. Rond hieronder je aanvraag af.


Uw aanvraag is in behandeling.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stap0 / 6

Stappenplan offerte

Vul je gegevens volledig in

Doorloop onze eenvoudige stappen en vul alle benodigde informatie in. Binnen 60 seconden geregeld!

Controle mogelijkheden

Ons systeem controleert automatisch of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Wij maken een legplan

Onze experts maken een legplan en bepalen hoeveel zonnepanelen jij kwijt kunt op je dak. Onze geavanceerde technologie houdt rekening met alle belangrijke factoren zoals de oriëntatie van je dak, de schaduwval, de hellingshoek en nog veel meer.

Berekening opbrengst en terugverdientijd

Er volgt een berekening van de geschatte opbrengst en natuurlijk je terugverdientijd. Dit gaat op basis van de ligging van je woning.

Brochure en informatie

Je ontvangt een brochure met alle benodigde informatie over jouw producten maar ook over eventuele subsidiemogelijkheden.

Offerte in je inbox!

Binnen 24 uur volgt er een offerte. Wij nemen de offerte met je door.

Zonnepanelen kopen?

Hier moet je op letten!

Prijs van zonnepanelen

Je wilt je investering natuurlijk zo snel mogelijk terugverdienen. Daarom is de prijs van zonnepanelen één van de belangrijkste factoren om te bepalen of een aanbod geschikt is. Hierbij is het wel belangrijk om een ‘eerlijke’ prijsvergelijking te maken. Houdt rekening met het volgende: merk van de zonnepanelen en omvormer, watt piek (vermogen), opbrengst, installatie maar ook garanties. Bekijk ook of de installatiekosten inbegrepen zijn of juist niet.

De prijzen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. De precieze kosten van zonnepanelen hangt onder andere af van het merk en het type zonnepaneel. Gemiddeld gezien kost een systeem met 10 zonnepanelen met een totaal vermogen van 2300 Wattpiek (Wp) zo’n € 5100 inclusief omvormer en installatie. De kosten zijn echter ook afhankelijk van het totale energieverbruik.

Rendement zonnepaneel

Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar lang mee. Deze panelen zijn mede door de lange levensduur een duurzame investering. De omvormer gaat gemiddeld 10 tot 12 jaar mee, waarna deze vervangen moet worden. Je kunt het rendement van zonnepanelen vergelijken met zo’n 6% rente over je spaarrekening. Met de huidige inflatie levert het dus een zeer mooi rendement op!

Soort zonnepaneel en levensduur

Er zijn veel verschillende soorten zonnepanelen, waarvan er vier soorten in Nederland verkrijgbaar zijn. Het soort paneel wordt bepaald aan de hand van het materiaal waar de zonnecellen uit samengesteld zijn. Welke zonnepanelen in jouw geval de beste keus zijn, ligt aan je wensen, het budget en het oppervlak van het dak van je woning. Je hebt de keus uit de volgende soorten:

Monokristallijn zonnepaneel
De monokristallijn zonnepaneel bevat zonnecellen die bestaan uit één kristal. Hoewel deze panelen onder de duurste zonnepanelen vallen, is het rendement het hoogst. Dit betekent dat je een hoger rendement hebt per m2. Monokristallijne zonnepanelen zijn ook geschikt voor kleine daken, omdat er minder m2 nodig is. Heb je een klein dak en wil je het maximale rendement behalen? Dan zijn zonnepanelen van monokristallijn de juiste keus.

Polykristallijn zonnepaneel
De polykristallijn zonnepaneel bevat zonnecellen die bestaan uit meerdere kristallen. Deze zonnepanelen zijn goedkoper dan monokristallijne zonnepanelen en hebben een goed rendement. Als je een groot dak hebt, dan zijn polykristallijne zonnepanelen een goede keus. Je hebt meer m2 nodig dan monokristallijne zonnepanelen, maar je bent hiermee een stuk goedkoper uit.

Amorf zonnepaneel
De amorf zonnepaneel bevat geen kristallen. Er wordt namelijk amorf silicium gebruikt, wat de zonnepanelen extra buigzaam maakt. Om deze reden zijn ze minder geschikt voor daken, maar juist heel geschikt voor voer- en vaartuigen zoals bussen en boten. Het voordeel van deze zonnepanelen is dat ze goedkoop in de aanschaf zijn. Het nadeel is echter dat ze het minste rendement opbrengen in vergelijking met andere soorten zonnepanelen.

Glas-glas zonnepaneel
De glas-glas zonnepaneel is vrij nieuw. Deze zonnepanelen hebben een langere levensduur dan andere soorten zonnepanelen. Daarnaast hebben glas-glas zonnepanelen een extreem hoog rendement. Door de nieuwe technologie zijn ze duurder in de aanschaf dan andere soorten, maar de opbrengsten zijn daarbij ook het hoogst.

Service en certificaten

Hoe zit het met de garantie? Bekijk altijd hoe het zit met de garantievoorwaarden. Daarnaast is het belangrijk om je zonnepanelen te laten installeren door een gecertificeerde installateur.

Het onderhoud is onwijs belangrijk voor de werking van de zonnepanelen. Een goede werking van het systeem verhoogt eveneens je rendement. Een goede prestatie begint daarom bij professioneel onderhoud.

Doe de gratis dakcheck!

Check of jouw dak geschikt is!
Doe de gratis dakcheck in 60 seconden geregeld.
Let's go
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.